
Nå men jeg tænkte derfor at jeg ville bruge de friske grøntsager til aftensmaden i går. Så det blev et kyllingefad med nye kartofler, rødløg og hvidløgsfed vendt i persille, salvie, mynte og oregano fra haven. Dertil fik vi en rigtig lækker salat med bl.a feta, avocado og balsamico-ristet mandler. Den fetaost jeg plejer at bruge er puck's fetaost. Det er efter min mening den bedste fetaost. Den er dejlig cremet med en mild delikat smag. Helt sikkert en favorit.

Et nyplukket salathoved fra haven
1 avocado
1/2 glas kalamata oliven
1/4 pk puck feta
en god håndfuld cherrytomater
1 forårsløg
en lille håndfuld mandler
en sjat balsamico
et strøj middelhavssalt
Dressing:
1 fed hvidløg (presset)
saften fra en halv citron
3 spsk olivenolie
3 spsk balsamico eddike
salt
1. Salaten vaskes og plukkes til mindre stykker og anrettes i et fad.
2. Avocadoen skæres i lange skiver, tomaterne skæres i kvarte, og forårsløgen i små skiver. Det hele anrettes ovenpå salaten sammen med fetaen.
3. Mandlerne ristes på en pande. Balsamico hældes på panden og når mandlerne har suget det hele til sig drysses med salt, og salaten pyntes med dem.
5. Marinaden blandes og hældes over.
Hvor ser det godt ud :-)
ReplyDeleteMange hilsner
Birthe