Tuesday, 1 February 2011

Små bærfristelser m. hvid chokolade (glutenfri)


Jeg er sikker på, at de her muffins er nogle af de mest saftige og lækre muffins man kan tænke sig at smage. Ikke nok med det, så er de lavet helt uden mel og med en masse saftige bær, som man selvfølgelig selv kan variere med i forhold til årstiden. Jeg valgte en blandning af blandede frosne bær (ellers friske), men undlod at komme jordbærene i, da jeg helst ville have de syrlige bær, som kan opveje den søde hvide chokolade.

Det skal du bruge til 12-15 stk:

250g marcipan
3 spsk maizena
3 æg
1 dl sukker
200g bær
75g hvid chokolade
1/2 vaniliestang

1. Hvis man bruger frosne bær, tø dem op og si væsken fra.

2. Pisk revet marcipan, æg, sukker, vanilije og maizena til en hvid og tyk masse.

3. Vend bærene og den hakkede chokolade let i dejen og fordel dem i smurte silikoneforme. Hvis man ikke har silikoneforme kan man bruge alm. papirsforme, men brug dobbeltlag af dem så dejen ikke flyder ud over.

4. Bag dem i 12-14 min på 220grader- ikke varmluft.

Velbekommen:)

No comments:

Post a Comment