Friday, 10 June 2011

Braiseret kylling m. fennikel, cherrytomater, oliven og nye kartofler. Og Vinderen er....

Den her ret blev jeg inspireret af Mira. En opskrif hun lavede et stykke tid siden, som jeg har haft i tankerne et stykke tid. Jeg troede jeg havde nogle lækre kalamata oliven i skabet, men måtte nøjes med store græske oliven. De var også meget lækre, men er ikke ligeså intense i smagen. Desuden tilføjede jeg retten gulerødder og løg, og jeg smed nogle nye kartofler ned i gryden i stedet for at lave polenta eller kartoffelmos. Server den med et lækkert italiensk brød, som man lige kan dyppe ned i den lækre og smagfulde suppe.


Og så til offentliggørelsen af den heldige vinder af Julia Childs "My life in France", så blev vinderen Katrine Skjold. Mange gange tillykke!. Bogen vil blive sendt med posten hurtigst muligt:)

Fortsat en dejlig dag til alle:)

4 comments:

 1. Hej Mariam,
  Det er en meget flot blog du har her med lækker mad.:)

  ReplyDelete
 2. Hej misbah,
  Velkommen til;-) jeg har ogsaa lige vaeret inde og smugkigge hos dig. Det ser rigtig spaendende ud med al det pakistanske mad. Glaeder mig til at kigge naermere paa opskrifterne:-)

  mvh
  Mariam

  ReplyDelete
 3. Neeeeijjjj Og så havde jeg ikke engang opdaget det før jeg netop nu var måbende på posthuset og hente pakken!! FEDT!! TAKKER!!

  ReplyDelete
 4. Hej Katrine,

  Håber du får glæde af den:)

  Mvh
  Mariam

  ReplyDelete