Sunday, 17 July 2011

Macarons!


Ja nu er jeg helt sikkert også hoppet med på "macaron-bølgen", de smager da bare über nice! For et par uger siden var jeg på vesterbrogade og gå en tur, da jeg kiggede ind af et cafe-vindue og så en masse dejlige kager. Så blev jeg selvfølgelig nødt til lige at gå ind og se det hele nærmere og evt. få lyst til noget:D (jeg får altid lyst til noget). Udover mange flotte kager var der en hel udstilling kun med forskellige fine macarons. Efter det store macaronflip i bloggerlandet tænkte jeg, at nu måtte det være. Jeg købte en passion-chokolade-macaron og nød den på vej hjem i bilen. Det var en fornøjelse! Jeg måtte give macaronfansene ret, de overdrev ikke. Man kan gå hen og blive helt afhængig!
I forgårs var jeg forbi igen med min lillesøster og denne gange skulle der ikke spares på pengene. De fleste skulle smages. Det endte med vi købte en pakke med tolv stykker med smagene ligefra appelsin/rose til chokolade/salt til kokos til karamel til solbær... Når jeg engang for tid skal jeg helt sikkert eksperimentere selv. Det kan da ikke være så svært:) Hvis franskmændene kan, kan jeg også!:P

Passion/chokolade...


Hindbær...

6 comments:

 1. MUMS hvor ser de lækre ud, hvad hed cafe'en hvor du købte dem?
  Irene

  ReplyDelete
 2. De ser godt nok lækker ud. jeg har kun haft mod til at lave dem engang ;)

  ReplyDelete
 3. Hej Irene,

  Ja de var bare SÅ lækre. Cafeen ligger på en sidegade til vesterbrogade og hedder Degas, adressen er:

  Trommesalen 5, st th., 1614 København V.

  Smut forbi, det er det værd!

  Mvh
  Mariam

  ReplyDelete
 4. Hej Misbah,

  Du må endelig sende mig opskrift hvis du har en god een:)

  Mvh
  Mariam

  ReplyDelete
 5. Hej Mariam,
  De ser gode ud. Jeg har haft held med at lave dem, det kræver lidt know-how, men det er bestemt ikke umuligt! :) Se evt. opskriften på min side. Jeg lavede dem med chokolade, uhm.. :)
  Mvh Maiken

  ReplyDelete
 6. Hej Mariam
  Når jeg finder en der virker for mig :)Men det nok mig og marengs der ikke går så godt sammen ;)
  venlig hilsen

  ReplyDelete