Tuesday, 19 October 2010
Bagel m. kylling og tranebær
Denne sandwich er en rigtig lækker en af slagsen. Det er en rigtig god frokost, som kan holde dig kørende langt hen ad dagen.
Bagels har ikke været et så kendt fænomen her i danmark, men er i løbet af de sidste par år blevet meget populære, og man kan sågar købe dem i en del supermarkeder nu om dage. Jeg plejer at gå efter de grove, da jeg synes groft brød er mere spændende, og så er det jo også sundest;) Man kan selv vælge, hvad der skal i ens bagel, jeg valgte i dag at lave den på følgende måde, da jeg havde noget kylling tilovers fra i går..
Det skal man bruge:
1 bagel
kød fra et kyllingelår
3 skiver tomat
3 skiver agurk
en håndfuld ruccola
lidt rødløg
et par skiver jalapenôs
et drys tørrede tranebær
philadelphia flødeost til smørrelse på bagelen
Dressing efter eget valg. Jeg lavede en karrydressing.
1. Varm din bagel i ovnen til den er lidt sprød.
2. Skær den midt over og smør begge sider med philadelphiaosten.
3. Kom først din vaskede ruccola på nederst i din bagel og fyld ellers op med resten af fyldet. Kom til sidst lidt dressing på og luk din bagel med den anden halve bagel. Velbekommen!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
Det vil jeg glæde mig til, for den ser da godt nok lækker ud! :-)
ReplyDeleteMange hilsner
Birthe