Sunday, 6 February 2011

Små laksebidder m. philly og agurk


De her små godbidder blev jeg inspireret af fra min veninde Lou, da jeg var til hendes fødselsdag i går. Det var nogle små bidder til velkomstdrinkene og det var bare så lækkert. I dag var vi inviteret hjem til min svigermor til frokost for at fejre min mands fødselsdag. Jeg havde sagt at jeg ville tage noget sushi med, så vi kunne få lidt forskelligt. Jeg kom så alt for sent hjem fra arbejde så jeg blev nødt til at finde på noget andet der ikke ville tage så lang tid og tænkte med det samme på de små godbidder fra i går. De er simple men rigtig gode.

Det skal man bruge:

røget laks
skiver af rugbrød (afhængigt af hvor meget man vil lave)
philladelphia med krydderurter
agurk
dild

1. Rugbrødsskårpen skæres fra og skiverne skæres i firkantede mundrette stykker. De kommer på en bageplade i midten af ovnen hvor de ristes på 200 grader (ikke varmluft) i cirka 10 min til de er sprøde. Køles lidt.

2. Smør philly på de ristede rugbrøds stykker.

3. Kom tynde skiver af agurk på og derefter stykker af laks.

4. Pynt til sidst med lidt philly på toppen og dild. (Kom evt. lidt philly i en frysepose og skær et lille hul i dens hjørne (ala sprøjtepose)).

Velbekommen!

Til dessert havde min mand bestilt min mors famøse cheesecake som han er helt vild med. Den blev også guffet med stor nydelse.

1 comment:

  1. Laks, flødeost og agurk, det virker bare hver gang :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    ReplyDelete