Wednesday, 25 May 2011

10.000 viewers: Give away!


Så har bloggen rundet de 10.000 viewers og det skal selvfølgelig fejres:) Da jeg startede bloggen sidste år i september vidste jeg ikke hvad jeg skulle forvente. Det var min bedre halvdel, der kom med forslaget og jeg tænkte ja, hvorfor ikk:) Man kan da altid prøve.... Siden er jeg kommet ind i helt ny verden. En spændende madverden, hvor jeg har mødt en masse dejlige mennesker, der deler min passion. Bloggen har fået rigtig god respons fra mange og jeg har fået en masse søde kommentar, tak til alle:)

Nå men lad mig så komme til min give away:) Det er Julia Childs "My life in france" der står på spil. Jeg tror ikke jeg var den eneste der faldt pladask for Julia Child's livlige personlighed i filmen Julie & Julia, og bogen skildrer hendes spændende liv endnu bedre.

Men i hvertfald...Denne bog kan blive din. Alle kan deltage. Det eneste det kræver er, at du skal blive follower på min blog, samt sende mig navn og adresse mariamfarhat100@hotmail.com. Så trækker jeg lod blandt deltagerne og offentliggøre vinderen d. 3. juni 2011. Husk at skrive GIVE AWAY i emnefeltet.

Pøj pøj:)


No comments:

Post a Comment