Monday, 26 September 2011

A Housewifes worst nigtmare!

Ja sådan ser et køkken ud, når man har glemt, at man har en gryde med olie på varmen!!!

Det var så mit marridt for præcis en måned siden, da jeg brændte os ud af vores køkken eller endnu bedre ud af vores hjem! Forstil dig at du sidder i stuen, fjernsynet er tændt, du leger med din bebse og manden arbejder på sin computer...lige pludselig ser du en sort røgsky komme faretruende mod dig og næste sekund farer du op, manden er allerede ude i køkkenet for at slukke ilden. De næste sekunder føles som flere minutter; Bebsen ryger ud fra altanvinduet til håndværkerne på stilladset, manden løber frem og tilbage og prøver at finde håndklæder, tæpper eller andet lige ved hånden, som han kan smide over olien, jeg skynder mig tilbage for at gi en hånd, det hele er et stort kaos!
Min superman forhindrede heldigvis at ilden tog hele vores hjem, men det var ikke helt gratis, han kvitterede nemlig med røgforgiftning og 3.grads forbrænding på foden:(

Den sidste måned har vi været hjemløse...Den 1. uge boede vi hos mine forældre, de 2 efterfølgende uger på hotel og nu har vi boet 1 uge i en genhusningslejlighed, som vi har fået stillet til rådighed indtil renoveringsarbejdet er ovre. Jeg håber vi er ved at nå vejens ende og snart kan flytte hjem igen, men man ved jo aldrig med sådanne uheldige situationer og om deadlines overholdes....Men det er altså derfor at min blog har været meget stille den sidste måned, alt det her kaos ovenpå et studie og en baby har ikk rigtig givet mig tid til at være aktiv herinde. Men det må vi jo snart gøre noget ved:) I går var vi på Pometet tilhørende Københavns Universitet i Taastrup, hvor de holdte en stor æbledag. Det vil jeg fortælle meget mere om i det næste indlæg:)

4 comments:

 1. Ej fy for pokker... Sikke dog en grim oplevelse... Men godt at der trods alt ikke skete mere.. Tænk hvis i var gået i seng.. Puha altså... Krydser fingre for, at i snart må komme hjem igen..

  ReplyDelete
 2. Jamen du godeste, sikke dog noget....Men heldigvis at i ikke kom mere til og har det godt..
  Stakkels jer, at være hjemløs i så lang tid må være rædsomt..
  Håber snart for jer at i kan komme hjem igen..
  Knus Irene

  ReplyDelete
 3. Hej Rikke og Irene,

  Ja det var noget af en oplevelse, som forhåbentlig snart er ovre...Jeg glæder mig til at komme tilbage til mit køkken:)

  Mvh
  Mariam

  ReplyDelete
 4. nej,hvor forfærdeligt. Det var godt der ikke skete jer noget. hilsner Misbah

  ReplyDelete