Tuesday, 11 October 2011

Se mine gaver:)

 
 Ja så blev det min fødselsdag, d. 9.10.11, er det ikk' bare en fin dato?;) Det blev i hvertfald også til nogen rigtig fine gaver, alt sammen noget jeg havde ønsket mig:) Udover billetter til Batman Live Show fra min dejlige mand, blev det til en del køkkegejl, som jeg glæder mig helt vildt til at få afprøvet. Min store køkkenmaskine, som kommer til at være min lille slave:) Min kæmpe støbejernswok fra bodum, min gasbrænder med de fine hjerteformet ramekiner, som skal lave mine første creme bruléer, og alt det fine cupcakeudstyr i form af cupcake-stativet, cupcake-dekorationsudstyr, forme og opskriftbog:) Det er bare virkelig ærgeligt at jeg får så travlt med flytning hele denne uge. Vi skal nemlig tilbage til vores lejlighed, som næsten er blevet så godt som nyrenoveret efter brænden. Men jeg glæder mig sådan til at komme på plads, ikke mindst i mit køkken med alle mine dejlige nye maskiner:)

Så fik jeg jo også lige en hjemmelavet lækker lagkage af min dejlige mor. Det er godt nok lang tid siden nogen har lavet lagkage til mig, så jeg blev rigtig glad:) Og den smagte selvfølgelig fantastisk, især dagen efter;)Og min lækre aftensmad bestående af en super god og mør kæmpe bøf, købt hos min slager og penslet med hoi sin sauce inden den blev stegt medium. Dertil lynstegte grøntsager og kartofler og min for tiden ynglingsdrik nicoline med skovbær:) kan det blive bedre?

4 comments:

 1. Tillykke med fødselsdagen og sikke nogle skønne gaver. De bøffer ser godt nok også lækre ud! :-)

  Mange hilsner
  Birthe

  ReplyDelete
 2. Hej Birthe,

  Tak skal du ha':) Jeg er også super glad for dem:)
  Bøfferne var også bare formidable!

  Mvh
  Mariam

  ReplyDelete
 3. Hej Mariam ,en forsinket tillykke med fødselsdagen og de flotte gaver.
  mvh misbah

  ReplyDelete
 4. Hej misbah,

  Tak skal du ha':) det var nogen ret fede gaver ja:) glæder mig til at få styr på byggerodet så jeg kan få rigtig gang i køkkenet:)

  Mvh
  Mariam

  ReplyDelete