1 hakket rødløg
1 hakket gult løg
1/2 hakket frisk rød chili
Stor håndfuld frisk timian og oregano (hakkes) -man kan sagtens bruge tørrede.
2 revet gulerødder
1,5 forskellig farvet peberfrugt (hakket)
1 lille dåse majs
1/2 pakke brune champignon (hakket)
1 dåse hakket flåede tomater
Salt og peber
2-3 dl. bouillon
250 gram fuldkornsspaghetti
bouillon
garnering: revet primadona ost
Brun løgene i lidt smør til de er gennemsigtige og tilsæt de hakkede hvidløg og chili. svits i et par minutter og tilsæt derefter den hakkede oksekød.
Når kødet er gennemstegt tilsætter man de hakkede krydderurter og lader deres aromaer trænge ind i kødet et par minutter. Tilsæt nu grøntsagerne lidt efter lidt. Først peberfrugten, dernæst champignonerne efterfulgt af gulerødderne og majsene. Lad nu grøntsagerne svitse med et par minutter og tilsæt derefter de hakkede tomater og bouillonen. Smag sovsen til med salt og peber og lad den nu småkoge i ca. 15 minutter. Jo længere tid den får lov til koge jo mere intens og kraftfuld bliver den i smagen.
Mens sovsen står og simre koges spaghettien al dente og retten anrettes på en tallerken med revet ost over. Velbekommen!
No comments:
Post a Comment